aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈρευνα Κύπριου φοιτητή στις ΗΠΑ για τους στημένους αγώνες στο κυπριακό ποδόσφαιρο!

Έρευνα Κύπριου φοιτητή στις ΗΠΑ για τους στημένους αγώνες στο κυπριακό ποδόσφαιρο!

Ο Ανδρέας Ξενοφώντος (δεξιά στη φωτογραφία) είναι Κύπριος τελειόφοιτος φοιτητής Οικονομικών στο College of Wooster στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ταυτόχρονα, είναι μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του πανεπιστημίου και αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα (NCAA).

Στο πλαίσιο των μαθημάτων του, διεξάγει έρευνα, η οποία εξετάζει τη συσχέτιση των στημένων αγώνων με την προσέλευση θεατών σε αγώνες ποδοσφαίρου στα κυπριακά γήπεδα. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην έρευνα εκφράζοντας την άποψή σας στον πιο κάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://wooster.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_0TirghcTktSlblr

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα τύχουν στατιστικής ανάλυσης και θα χρησιμοποιηθούν για μελλοντικές έρευνες στον τομέα της διαφθοράς στον αθλητισμό.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα διαρκέσει περίπου τέσσερα με πέντε λεπτά.

Δεδομένου ότι η συμμετοχή στο ερωτηματολόγιο είναι εθελοντική, δεν έχετε καμία υποχρέωση να το συμπληρώσετε. Δεν απαιτείται να υποβάλετε το όνομά σας ή την ομάδα που υποστηρίζετε σε κανένα σημείο του ερωτηματολογίου.

Για περαιτέρω πληροφορίες:

[email protected] ή

[email protected] (Δρ. Brooke Krause-Σύμβουλος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ