aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕπιστολή 17 ομάδων με αίτημα την επανέναρξη του πρωταθλήματος Κ19

Επιστολή 17 ομάδων με αίτημα την επανέναρξη του πρωταθλήματος Κ19

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος Κ19 ζητούν από την Πολιτεία οι 14 ομάδες Α’ Κατηγορίας και τρεις ομάδες της Β’ Κατηγορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy  στάλθηκε επιστολή υπογεγραμμένη από όλους τους υπεύθυνους ακαδημιών των ομάδων και μέσω αυτής ζητούν την επανέναρξη του πρωταθλήματος Κ19.

Στο αιτιολογικό του αιτήματος προβάλλεται η εκπροσώπηση της Κύπρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τον πρωταθλητή του πρωταθλήματος Κ19 και υπογραμμίζεται πως είναι δικαιότερο η ανάδειξή του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Χρέος, δόσεις σε κράτος και απώλειες εσόδων (λεπτομέρειες)

Το πρωτάθλημα Κ19 διακόπηκε στην 7η αγωνιστική και μέχρι εκείνη την στιγμή ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση ήταν στην 1η θέση με 18 βαθμούς, ενώ Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα ακολουθούσαν με 15. Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε απραξία από τον περασμένο Οκτώβρη και οι ομάδες καλούν την Πολιτεία να επανεξετάσει το όλο θέμα. Ταυτόχρονα, επεξεργάζονται πλάνο ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στο χρονικό πλαίσιο που υπάρχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ