aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕπίσημο: Ανακοινώθηκε ο Μπεν Σιμόν

Επίσημο: Ανακοινώθηκε ο Μπεν Σιμόν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Λίγο μετά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδα μας, η ΚΟΠ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας.

Αναλυτικά: «Η ΚΟΠ ανακοινώνει την πρόσληψη του Ραν Μπεν Σιμόν στη θέση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Ο Μπεν Σιμόν συναντήθηκε στην Κύπρο με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τον πρώτο αντιπρόεδρο και Πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Χάρη Λοϊζίδη και κατέληξαν σε συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το Φθινόπωρο του 2019, με το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής μας στα προκριματικά του EURO 2020.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν είναι 46 ετών (28 Νοεμβρίου 1970) και κατάγεται από το Ισραήλ. Εργάστηκε ξανά στην Κύπρο, την περίοδο 2012 – 2013 και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ. Στη συνέχεια εργάστηκε σε ομάδες της πατρίδας του και συγκεκριμένα στις Χάποελ τελ Αβίβ, Μακάμπι Πέταχ Τίκβα και Μπεϊτάρ. Άρχισε την προπονητική του καριέρα το 2005 και εργάστηκε επίσης, πριν έρθει στην ΑΕΚ το 2012, στη Χάποελ Χάιφα, στην Ιρόνι Κιριάτι και στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με την Ιρόνι Κιριάτ κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ισραήλ τη σεζόν 2011-12.

Ο Μπεν Σιμόν αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του. Ο πρώτος αγώνας στον οποίο θα έχει την ευθύνη της Εθνικής μας θα είναι στις 31 Αυγούστου 2017 στον αγώνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στο ΓΣΠ για προκριματικά του Μουντιάλ 2018. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνεται να εργαστώ στην Εθνική ομάδα της Κύπρου. Ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα και θα είμαι πολύ ευτυχής αν καταφέρω να πετύχω κάτι με την Εθνική Κύπρου», δήλωσε αμέσως μετά τη συμφωνία για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Προηγούμενη ενημέρωση (14:46)

Στην Κύπρο βρέθηκε, χθες βράδυ, σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ, ο Μπεν Σίμον, ο οποίος συναντήθηκε με διοικητικά στελέχη της ΚΟΠ και συμφώνησαν να αναλάβει την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

«Κλείδωσε» το deal με Μπεν Σιμόν

Πολύ σύντομα, ο Ισραηλινός τεχνικός θα αποχωρήσει από την  Άσντοντ και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2019. «Είναι λογικό να θέλει να προχωρήσει παρακάτω ο Μπεν Σιμόν, τον αγαπάμε και του ευχόμαστε καλή τύχη», δηλώνει ένας από τους ποδοσφαιριστές του. Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει πως εκτός από τον Μπεν Σιμόν ανάμεσα στους υποψηφίους ήταν οι Έλι Γκούτμαν, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Άγγελος Αναστασιάδης και Ρόνι Λέβι.

Yπογράφει μέχρι τον Οκτώβριο του 2019

Αναλαμβάνει την Εθνική ο Μπεν Σιμόν! (pic)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ