aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕνδεκάδα Ομόνοιας με «συνταγή» ΑΠΟΕΛ, φουλ επίθεση η ΑΕΚ

Ενδεκάδα Ομόνοιας με «συνταγή» ΑΠΟΕΛ, φουλ επίθεση η ΑΕΚ

Μαζεμένες οι απουσίες για τον Γιάννη Αναστασίου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ελλαδίτης κόουτς της Ομόνοιας δεν έχει στη διάθεση του τους Χριστοφή, Κατελάρη, Τζιωνή, Πρετσέ, Λόρα, Ζίβετς και Εντρένα.

O Eλλαδίτης τεχνικός παρέταξε τους ίδιους ένδεκα που χρησιμοποίησε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Μεχίας θα είναι στην εστία, τετράδα στην άμυνα ο Μότα (δεξιά), Μανρίκε (αριστερά), με τους Βύντρα-Κούσουλο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τριάδα στη μεσαία γραμμή οι Σοάρες-Γκόμεθ-Ατζαγκούν με τους Μαυρία και Κολοβό να πλαισιώνουν από τα άκρα τον προωθημένο Ραμίρες.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Mεχίας, Μότα, Κούσουλος, Βύντρα, Μανρίκε, Σοάρες, Γκόμεθ, Ατζαγκούν, Μαυρίας, Κολοβός, Ραμίρες.

Από την άλλη, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν έχει στη διάθεση του τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους τραυματίες Τέτε, Χέφελ και Ίγκορ.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Τόνιο, Μοϊσόφ, Αντωνιάδης, Γκονθάλεθ, Καταλά, Λαρένα, Σάστρε,  Τρισκόφσκι, Τζέφρεν, Γιάννου, Φλοριάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ