aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε και χρώμα»

«Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε και χρώμα»

Ο τεχνικός της Κλίφτονβιλ, Τζέραρντ Λιτλ, στη συνέντευξη Τύπου για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν έκρυψε την αισιοδοξία του και μίλησε για ελπίδες πρόκρισης.

«Πρέπει να έχουμε ένα σχέδιο. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι. Πολλοί υποτίμησαν την Κλίφτονβιλ. Έχουμε και εμείς καλούς παίκτες όπως και η ΑΕΚ. Η διαφορά μας με την ΑΕΚ είναι πως οι δικοί μας παίκτες είναι ημιεπαγγελματίες, ενώ της ΑΕΚ επαγγελματίες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ είδαμε αρκετά βίντεο. Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου μου αρέσει πάρα πολύ που παίζει γρήγορα και έχει καλό passing game. Ίσως μας υποτίμησε στο πρώτο παιχνίδι. Στο αυριανό, όπως είπα και πριν, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αντεπεξέλθουμε και στις διαφορετικές συνθήκες», ανέφερε ο τεχνικός της Βορειοϊρλανδικής ομάδας.

Αν επηρεάζει τους παίκτες του το γεγονός πως δεν θα προπονηθούν στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας, πρόσθεσε: «Ναι σίγουρα μας επηρεάζει. Θα ήταν καλό να έρθουμε πιο νωρίς, όμως, ήταν δύσκολο για μας να βρούμε εισιτήρια μια μέρα πιο πριν. Όμως αντιλαμβάνεστε πως είμαστε ένα ημιεπαγγελματικό κλαμπ και δεν έχουμε το μπάτζετ της ΑΕΚ».

Για τις καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν στην Κύπρο: «Σίγουρα δεν είμαστε συνηθισμένοι, όμως, το απολαμβάνουμε. Στο Μπέλφαστ είναι βροχερός ο καιρός και όποτε έχουμε ήλιο το απολαμβάνουμε. Εδώ έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε και χρώμα».

Εκ μέρους των παικτών, ο Ντέιβιντ ΜακΝτάιντ, είπε: «Σίγουρα μπορούμε να σκοράρουμε. Σκοράραμε δύο φορές στο πρώτο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ