aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔημητρίου: «Είμαστε στην κόψη του ξυραφιού – Συμβόλαιο και του χρόνου ο Μιλίτσεβιτς»

Δημητρίου: «Είμαστε στην κόψη του ξυραφιού – Συμβόλαιο και του χρόνου ο Μιλίτσεβιτς»

Σε οριακό σημείο είναι στην ΑΕΚ καθώς χθες εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού που αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μάλιστα, τα τρία εξ αυτών πρόκειται για παίκτες του καταλόγου Α και σύμφωνα με το πρωτόκολλο εάν υπάρχουν τέσσερα κρούσματα καταλόγου Α σε μια ομάδα τότε αναβάλλεται ένας αγώνας.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο Κυριάκος Δημητρίου σημείωσε πως δεν υπάρχει συζήτηση προς το παρόν για αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σε ερώτηση για τα μετεγγραφικά δεδομένα υπογράμμισε πως εκεί και όπου διαπιστωθεί ότι επιβάλλεται ενίσχυση θα γίνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον εντοπισμό κρουσμάτων στην ΑΕΚ: «Με τη χθεσινή ανακοίνωση ενημερώσαμε για τον αριθμό των παικτών που νόσησαν. Δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε ονόματα για λόγους προσωπικών δεδομένων. Ανησυχούμε για αύξηση των κρουσμάτων όταν βλέπεις να γενικεύεται παντού. Είναι  τέσσερις ποδοσφαιριστές και είναι καλά στην υγεία τους όλοι. Είναι επαναλαμβανομένη η διαδικασία του ελέγχου και οφείλω να πω ότι είμαστε στην “κόψη του ξυραφιού” σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Σε ενδεχόμενη αύξηση κρουσμάτων στον κατάλογο Α’ υπάρχει το ενδεχόμενο αναβολής, αλλά δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο προς το παρόν».

Για το μετεγγραφικό πλάνο: «Είναι γνωστός ο τρόπος που δουλεύουμε στην ΑΕΚ και σε αυτό έχει ευθύνη ο Τσάβι Ρόκα. Πάντα γίνονται διεργασίες για το κομμάτι ενίσχυσης και αυτό θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Υπάρχει ικανοποίηση με το υλικό που υπάρχει, αλλά αν διαπιστωθεί ότι χρειάζεται ενίσχυση τότε θα γίνει. Υπομονή λίγες ημέρες να ανοίξει το μετεγγραφικό παράθυρο. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλες οι μετεγγραφές του καλοκαιριού έχουν βοηθήσει και πάντοτε υπάρχει το περιθώριο για περαιτέρω ενίσχυση, εάν και εφόσον χρειαστεί».

Για το δημοσίευμα που αφορούσε τον Μιλίτσεβιτς και ενδιαφέρον ομάδας της Ισπανίας: «Δεν ευσταθεί το δημοσίευμα και οφείλω να σημειώσω ότι δεν γράφτηκε το κυριότερο, ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Βέβαια σε μια μετεγγραφική περίοδο μπορεί να προκύψει η οποιαδήποτε εξέλιξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ