aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔιετές σε «Μπίδη» και... μελλοντική αξιοποίηση

Διετές σε «Μπίδη» και… μελλοντική αξιοποίηση

Η ΑΕΚ, για τα επόμενα δύο χρόνια, θα είναι η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη. Ο διεθνής ακραίος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Λάρνακας και μετά από πολυετή πετυχημένη παρουσία στον ΑΠΟΕΛ θα μετακομίσει στη Λάρνακα.

Ο «Μπίδης», από τη στιγμή που τέθηκε εκτός πλάνων των πρωταθλητών, δεν θέλησε να κρεμάσει τα παπούτσια και πήρε την απόφαση να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Η κίνηση της ΑΕΚ να εντάξει στο ρόστερ της τον πρώην αρχηγό του ΑΠΟΕΛ δεν αφορά μόνο το ταλέντο του εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι δευτεραθλητές ποντάρουν πολλά και στις γνώσεις του Χαραλαμπίδη μετά που θα τελειώσει μία και καλή την καριέρα του. Έχει ήδη πτυχίο sports management και οι Λαρνακείς δεν αποκλείεται να αξιοποιήσουν το γεγονός αυτό και την εμπειρία του για να του δώσουν πόστο στον σύλλογο που θα αφορά στο πρότζεκτ του γηπέδου και φυσικά το «brand name» της ΑΕΚ.

Η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη… βλέπει μπροστά και η κίνηση με την απόκτηση του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη αναμένεται να φέρει πολλά οφέλη στην ΑΕΚ τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον.

Οι δύο τελευταίες ανάρτησεις του Χαραλαμπίδη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ