aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Δεν πωλείται ο Τομάς»

«Δεν πωλείται ο Τομάς»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Πανίκος Χατζηλιασής, στην εκπομπή του στο Ραδιόφωνο του Λόγου («Όλε») έριξε «βόμβα». Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Τζοάν Τομάς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των γαλαζοκιτρίνων για την επόμενη σεζόν. Ο Καταλανός μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Οι Λαρνακείς λένε πως για να τον παραχωρήσουν θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Πάντως, από τα ενδότερα του συλλόγου της Λάρνακας πληροφορηθήκαμε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παραχωρηθεί ο Τομάς στον ΑΠΟΕΛ. «Δεν πωλείται», ήταν η ατάκα που μας είπε παράγοντας της ΑΕΚ και μπήκε τελεία στο θέμα.

Ο Καταλανός μέσος, στα 3,5 χρόνια που βρίσκεται στην ΑΕΚ, μετρά 105 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 27 γκολ. Πέρσι είχε προχωρημένες επαφές με την Ομόνοια, όμως τελικά υπέγραψε στην ΑΕΚ διετές συμβόλαιο και εκτός απροόπτου αναμένεται να το τιμήσει.

Στην ομάδα της Λάρνακας δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα θέμα. Ένας από τους λόγους που ο Τσάβι Ρόκα «έτρεξε» για να «δέσει» όσο πιο νωρίς γίνεται τους παίκτες που ολοκληρώνονταν τα συμβόλαιά τους ήταν και αυτός.

Για να μη χάσει η ομάδα κάποιους ποδοσφαιριστές που ήθελε πάρα πολύ να κρατήσει στο ρόστερ της. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει πλησιάσει επίσημα την ΑΕΚ, ούτε έχει εκφράσει ενδιαφέρον. Ακόμη και να το κάνει, όμως, η πρόθεση της διοίκησης είναι ξεκάθαρη και δεν θα μπει καν σε συζητήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ