aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΧρ. Σωτηρακόπουλος: Παρουσιάστηκε το νέο του βιβλίο «Ταξίδι στ’ αστέρια»

Χρ. Σωτηρακόπουλος: Παρουσιάστηκε το νέο του βιβλίο «Ταξίδι στ’ αστέρια»

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ελλαδίτη αθλητικογράφου Χρήστου Σωτηρακόπουλου στην Κύπρο, αγκαλιάστηκε θερμά από το κυπριακό κοινό. Ο Σωτηρακόπουλος βρέθηκε στις 21 Μαρτίου στα Public Λεμεσού (My Mall) και στις 22 Μαρτίου στα Public Λευκωσίας (The Mall Of Cyprus), όπου και παρουσίασε το νέο βιβλίο του «Ταξίδι στ’ αστέρια», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τόπος.

Ο Ελλαδίτης αθλητικογράφος με μεγάλη του χαρά υποδέχτηκε στις δύο παρουσιάσεις του, ποδοσφαιριστές και παράγοντες των μεγαλύτερων κυπριακών ποδοσφαιρικών ομάδων, για τις οποίες κάνει εκτενή αναφορά στο βιβλίο του, αλλά και Κύπριους αθλητικογράφους και μαθητές του με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, όπως και φιλάθλους που μεγάλωσαν με τη φωνή του στις περιγραφές των αγώνων. Στη συνέχεια υπέγραψε αντίτυπα του «Ταξίδι στ’ αστέρια» και συζήτησε μαζί τους για την ιστορία του Champions League και για την εξέλιξη και άνοδο των Κυπριακών ομάδων.

Στη Λευκωσία ήταν παρόντες άτομα από τον ΑΠΟΕΛ, την ΑΕΚ και την Ανόρθωση. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος, ο διευθυντής μάρκετινγκ Γιώργος Λυκούρης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ομάδων ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Από την Ανόρθωση παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος Τύπου Σάββας Πηλακούτας και από την ΑΕΚ ο εκπρόσωπος Τύπου Κυριάκος Δημητρίου. Στη Λεμεσό τίμησαν με την παρουσία τους, τόσο ο Απόλλων όσο και η ΑΕΛ. Από τον Απόλλωνα παρευρέθηκαν ο Φώτης Παπουλής, ο Γιώργος Πελαγίας, ο γενικός διευθυντής Γιώργος Παπαγιάννης, η υπεύθυνη μάρκετινγκ Κούλα Σταυρινίδου και ο πρόεδρος των παλαίμαχων Μάριος Γεωργίου. Από την ΑΕΛ ήταν ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Γιαννέλης και ο team μάνατζερ Πάμπος Χριστοφόρου.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ένας από τους πιο έμπειρους αθλητικογράφους, με κάλυψη παραπάνω από 500 αγώνες στο ενεργητικό του, στο «Ταξίδι στ’ αστέρια» διηγείται την εξέλιξη του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης και πώς αυτό μετατράπηκε στο σημερινό Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ