aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Μπράβο Ειρήνη! Μπράβο Κυριακή!»

«Μπράβο Ειρήνη! Μπράβο Κυριακή!»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τεχνοοικία ΑΕΚ Λάρνακας μέσω ανακοίνωσής του, επιθυμεί να εκφράσει την περηφάνια του για τις δύο αθλήτριες της ομάδας Ειρήνη Ιωάννου και Κυριακή Μοσφιλιώτη οι οποίες έχουν κληθεί να συμμετάσχουν σε προπονήσεις της προεθνικής γυναικών Κ-19.

Μεταξύ άλλων τονίζεται:

«Η κλήση αυτή πέραν της προσωπικής δικαίωσης των δύο αθλητριών μας γεμίζει όλους εμάς στην Τεχνοοικία ΑΕΚ Λάρνακας με το αίσθημα της ικανοποίησης καθώς ανοίγει ορθάνοικτα ο δρόμος όπως και οι μικρές Εθνικές μας ομάδες να απαρτίζονται από αθλήτριες της ομάδας μας.

Πέραν αυτού πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στις Αναπτυξιακές μας ομάδες και Ακαδημίες εδώ και χρόνια και ειδικότερα φέτος με την πρόσληψη του Τεχνικού Διευθυντή κου Κώστα Παναγίδη υπό την εποπτεία του οποίου διεξάγονται καθημερινά οι προπονήσεις των Αναπτυξιακών μας Τμημάτων καθώς επίσης και να αποδείξει ότι μέσα από την ομάδα μας η κάθε αθλήτρια μπορεί να κληθεί και να διακριθεί και σε εθνικό επίπεδο.

Ευχή του Δ.Σ. είναι όπως στο μέλλον κι άλλες αθλήτριες της ομάδας μας να φορέσουν την φανέλα των Εθνικών Πετοσφαιρικών μας ομάδων και να ακολουθήσουν τα βήματα των αθλητριών της Γυναικείας μας ομάδας Ελένη Μοσφιλιώτη, Στέλλας Ιωάννου και Πόλας Δημητρίου οι οποίες είτε στο παρελθόν είτε και στο παρών έχουν τιμήσει τα χρώματα της Γυναικείας Εθνικής μας. Μπράβο Ειρήνη! Μπράβο Κυριακή!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ