aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΑζέρικος εκνευρισμός για τον ορισμό του Καραμπάχ-Μόλντε στην ΑΕΚ Αρένα

Αζέρικος εκνευρισμός για τον ορισμό του Καραμπάχ-Μόλντε στην ΑΕΚ Αρένα

Δηλώσεις σε ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν παραχώρησε ο γενικός διευθυντής της Καραμπάχ, Ασίφ Ασγκάροφ σχετικά με την απόφαση της ΟΥΕΦΑ για ορισμό του αγώνα με την νορβηγική Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στην Κύπρο και στην ΑΕΚ Αρένα.

«Περιμέναμε απόφαση από την UEFA. Είπαμε επίσης ότι η απόφαση που έλαβε η νορβηγική κυβέρνηση ήταν άδικη. Η νορβηγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν έδειξε τη στάση άλλων ομοσπονδιών έναντι της UEFA και το θεωρούμε άδικο. Δεν έπραξαν με βάση τους νόμους τους, αλλά για τους συλλόγους τους. Αυτή είναι μια απαράδεκτη γραμμή. Ο Νορβηγικός σύλλογος έπρεπε να παραμείνει σε καραντίνα για 10 ημέρες μετά την επιστροφή του από το Μπακού», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Πλέον υπάρχει πολύ λίγος χρόνος. Όλοι θα πάμε στην Κύπρο με την ομάδα. Τα οργανωτικά ζητήματα θα είναι δικά μας ως οι τυπικά γηπεδούχοι. Το ζήτημα της βίζας έπαιξε επίσης ρόλο εδώ. Οι άλλες τρεις χώρες χρειάζονται βίζες Σένγκεν. Διαπραγματευόμαστε με την κυπριακή κυβέρνηση για να εκδώσουν βίζες μόνο σε μέλη της ομάδας στο αεροδρόμιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ