aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑποφάσισαν ήδη για κάποιους παίκτες που θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο

Αποφάσισαν ήδη για κάποιους παίκτες που θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο

Η 5η αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα είναι προ των πυλών, ακόμη είμαστε στον μήνα Οκτώβριο και ήδη τα μέλη της επιτροπής προγραμματισμού των πλείστων συλλόγων, σκέφτονται από τώρα την μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου και τρόπους ενδυνάμωσης των ομάδων τους μέσω μετεγγραφών.

Η απογοήτευση για την αγωνιστική εικόνα κάποιων παικτών στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, συν οι συχνοί τραυματισμοί κάποιων άλλων, «αναγκάζουν» τους παράγοντες των ομάδων και τους προπονητές να «αρχίσουν από πολύ νωρίς το μαγείρεμα προτού πεινάσουν» και να τους αντικαταστήσουν με κάτι καλύτερο από το μετεγγραφικό παζάρι. Δεν είναι έτσι που λέμε για των φρονίμων τα παιδιά;

Άλλωστε, οι ίδιοι οι παράγοντες είναι που παραδέχονται συχνά πως «ο προγραμματισμός δεν σταματάει ποτέ», αρκετό καιρό πριν από κάθε μετεγγραφική περίοδο. Και πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως ήδη στις πλείστες ομάδες υπάρχει ειλημμένη απόφαση για κάποιους ποδοσφαιριστές που θα δουν την πόρτα της εξόδου κατά τον προσεχή Δεκέμβριο-Ιανουάριο, και απλώς μένει να πλησιάσει ο καιρός για να ειδοποιηθούν.

Όσοι είναι επαγγελματίες, θα τους προτείνουν δεξιά κι αριστερά και θα φροντίσουν να τους βρουν ομάδα ώστε να μην μείνουν άστεγοι. Αυτοί που δεν είναι επαγγελματίες, «παίζει» έντονα το σενάριο να τους ειδοποιήσουν σε χρονικό σημείο που θα είναι πολύ αργά για τους παίκτες να βρουν νέα στέγη. Ήδη έγινε αυτό σε συγκεκριμένες ομάδες περί τα τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου και μην αποκλείσετε το γεγονός να ξαναγίνει.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως οι πολλές μετεγγραφές στην Κύπρο και οι ξενομανία είναι το αγαπημένο χόμπι όλων όσων εμπλέκονται με το κυπριακό ποδόσφαιρο. Aκόμη κι αν μία ομάδα από τις θεωρητικά μεγάλες, μείνει από πολύ νωρίς εκτός στόχων, ακόμη κι αν οι μικρομεσαίες αποφύγουν έγκαιρα τις περιπέτειες υποβιβασμού και μόνο με αυτοκτονία κινδυνέψουν, θα υλοποιήσουν και τις τέσσερις μετεγγραφές τους.

Για λόγους σεβασμού, ονόματα και καταστάσεις δεν αναφέρονται. Το κάθε πράγμα στην ώρα του.

Eτοιμαστείτε λοιπόν, διότι έρχεται χειμώνας… καυτός!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ