aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑντρέου: «Όλοι ξέρουν γιατί δεν έπαιζα στον ΑΠΟΕΛ»

Αντρέου: «Όλοι ξέρουν γιατί δεν έπαιζα στον ΑΠΟΕΛ»

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο φουτσαλιστής, Κωνσταντίνος Αντρέου, ο οποίος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport fm 104.0) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γεγονός πως δεν αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ λόγω αντιδράσεων από τους φιλάθλους καθώς μετεγγράφηκε από την Ομόνοια.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για την ΑΕΚ και τον ένα χρόνο απραξίας: «Δεν είναι καθόλου εύκολο μετά από απραξία ενός χρόνου να μπορέσω να επιστρέψω αλλά θέλω να παίξω φούτσαλ. Πάλι καλά που βρέθηκε η ΑΕΚ και θα μου δώσει την ευκαιρία».

Για τις αλλαγές στην ΑΕΛ: «Από πέρσι άρχισε μια καλή προσπάθεια η ΑΕΚ για να κατακτήσει τίτλο. Παραμένουν ίδιοι οι στόχοι και τη νέα χρονιά».

Για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ: «Περασμένα ξεχασμένα. Ήταν μια επιλογή που την έκανα και δεν μου βγήκε».

Για το αν μετάνιωσε που αποχώρησε από την Ομόνοια: «Οι μεγάλες μετεγγραφές είναι για τους μεγάλους παίκτες. Αν πήγα στον ΑΠΟΕΛ και δεν έπαιξα είναι άλλο θέμα. Ο λόγος δεν ήμουν εγώ που δεν αγωνίστηκα. Ούτε τραυματίας ήμουν, αλλά ούτε τιμωρημένος, όλοι ξέρουν γιατί δεν έπαιζα. Έχει τελειώσει αυτό, αλλάξαμε ολόκληρο βιβλίο πλέον όχι σελίδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ