aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑντωνιάδης - Θ. Ιωάννου - Ν. Ιωάννου: Το σεργιάνι των αριστεροπόδαρων

Αντωνιάδης – Θ. Ιωάννου – Ν. Ιωάννου: Το σεργιάνι των αριστεροπόδαρων

Τρεις Κύπριοι διεθνείς, αμυντικοί και αριστεροπόδαροι, που «κυκλοφορούν» στο καλοκαιρινό μετεγγραφικό παζάρι. Ο λόγος για τους Μάριο Αντωνιάδη, Θωμά Ιωάννου και Νικόλα Ιωάννου. Οι δύο πρώτοι έμειναν ελεύθεροι από την ΑΕΚ, αφού δεν ταίριαζαν στο πλάνο του Τσάβι Ρόκα, ο τελευταίος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία όμως προτιμά να τον παραχωρήσει δανεικό σε άλλη ομάδα.

Για τους Αντωνιάδη και Ν. Ιωάννου ήδη «έπαιξε» το όνομά τους στα ρεπορτάζ της Ανόρθωσης και μένει να φανεί αν κάποιος από αυτούς ή και οι δύο θα καταλήξουν σ’ αυτήν. Αμφότεροι, πάντως έχουν την ευχέρεια να αγωνιστούν ως αριστεροί μπακ και κεντρικοί αμυντικοί (ειδικά στην τριάδα της άμυνας, που εφαρμόζει συχνά ο Τιμούρ Κεστπάγια, μπορούν άνετα να επωμιστούν τον ρόλο του «αριστερού» σέντερ μπακ).

Όσο για τον Θ. Ιωάννου, προς το παρόν οι πληροφορίες που διέρρευσαν κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του φιλόδοξου νεοφώτιστου Άρη Λεμεσού. Φυσικά, θα περιμένει να δει τι προτάσεις θα έχει ενώπιόν του, για να αποφασίσει πού θα είναι καλύτερα να συνεχίσει την καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, άλλος ένας που έχει κάθε λόγο να ελπίζει πως οι τρεις ποδοσφαιριστές θα βρουν ομάδα που θα τους δώσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, είναι ο Νίκος Κωστένογλου. Κάθε ομοσπονδιακός προπονητής άλλωστε, όπως είναι φυσικό, θέλει τους διεθνείς του να έρχονται έχοντας αρκετά παιχνίδια στα… πόδια τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ