aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑνόρθωση και Τεχνοοικία ΑΕΚ διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο

Ανόρθωση και Τεχνοοικία ΑΕΚ διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο

Με σπουδαίο αγώνα αρχίζει η νέα πετοσφαιρική σεζόν στις γυναίκες, αφού σήμερα η περσινή πρωταθλήτρια Ανόρθωσης και περσινή κυπελλούχος Τεχνοοικία ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στο «Λευκόθεο» (20:00 Cytavision 5) με στόχο την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. «Κυανόλευκες» και «κιτρινοπράσινες» ανταμώνουν μετά τον τελικό του κυπέλλου, παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενισχυμένες και υπόσχονται σπουδαίο θέαμα από όλες τις απόψεις.

Η «Κυρία» που έδειξε σπουδαία δείγματα γραφής στο τουρνουά ΟΠΑΠ που συνδιοργάνωσε με την Ολυμπιάδα Ν., κράτησε τον περσινό κορμό της και ενίσχυσε το ρόστερ της με την άλλοτε αρχηγό της Τεχνοοικία ΑΕΚ Άντρεα Χαραλάμπους, τη Βάσω Ριαλά η οποία πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Λάρνακας, τη νεαρή εξελίξιμη Βαλέρια Σιακίδου, ενώ ενέταξε στη δύναμή της τη Σλοβάκα Μιροσλάβα Κιγιάκοβα και τη Σέρβα Ιβάνα Ράντονιτς. Προπονητής διατηρήθηκε ο Σέρβος Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς.

Ιδιαίτερα ενισχυμένη παρουσιάζεται και η ομάδα της Λάρνακας με νέο προπονητή τον Σέρβο Αλ. Πέτροβιτς. Η μεγάλη μετεγγραφή είναι η αρχηγός της Εθνικής Κύπρου Άντρη Ιορδάνους, η οποία θα δώσει απίστευτη δύναμη στον κεντρικό άξονα. Επίσης αποκτήθηκε με δανεισμό από την Αναγέννηση Δερύνειας η διεθνής ακραία Αιμιλία Δημητρίου, ενώ αποκτήθηκαν οι Αμερικανίδες Άριελ Λαβ (διαγώνιος) και Λουίζα Σρίμερ (ακραία). Επίσης, στη Λάρνακα συνεχίζει η Σέρβα πασαδόρος Τζοβάνα Γκόγκιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ