aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑνέβηκε κορυφή και περιμένει η ΑΕΛ

Ανέβηκε κορυφή και περιμένει η ΑΕΛ

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς, αλλά και με ένα αγώνα περισσότερο, επέστρεψε η ΑΕΛ, αφού στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας γυναικών επικράτησε της ΑΕΚ στο «Νίκος Σολωμονίδης» με 3-1 σετ (25-18,22-25, 25-19,25-22). Με τη νίκη τους οι «γαλαζοκίτρινες» έβαλαν πίεση στον Απόλλων ενόψει του αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Ανόρθωση.

Η ΑΕΛ δούλεψε αρκετά καλά σε όλους τους τομείς στο πρώτο σετ, έφερε τον αγώνα στα μέτρα της κερδίζοντας με 25-18 σε 20 λεπτά.  Πραγματικό ντέρμπι ήταν το δεύτερο σετ, όπου η Τεχνοοικία ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ διορθώνοντας τα λάθη που έκανε στο πρώτο σετ, καταφέρνοντας να πάρει το δεύτερο σετ με 25-22 και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Το τρίτο σετ ήταν κομβικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού κυρίως στο θέμα ψυχολογίας. Η ΑΕΛ βρήκε τις λύσεις που απαιτούνταν για να το κερδίσει με 25-19 σε 25 λεπτά και να προηγηθεί με 2-1. Το τέταρτο σετ είχε παρόμοια εξέλιξη με το δεύτερο, όμως αυτή τη φορά η ΑΕΛ ήταν πιο ψύχραιμη στα πιο κρίσιμα σημεία (25-22) κερδίζοντας και τον αγώνα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ