aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑναμένοντας τους διεθνείς

Αναμένοντας τους διεθνείς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς με τον Άρη. Ο Τρουγιόλς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και προπονείται σε φουλ ρυθμό ενώ ο Τέτε θα ανεβάσει ρυθμό πολύ σύντομα και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ματς της 7ης αγωνιστικής.

Εκτός προπονήσεων είναι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι από σήμερα θα αρχίσουν να επιστρέφουν στην Κύπρο. Πρόκειται για τους Χαραλαμπίδη, Χαραλάμπους, Γιωργαλλίδη, Λαμπάν, Μιχαήλ, Τρισκόφσκι, Μοϊσόφ και Μπόλιεβιτς. Χθες οι Κύπριοι διεθνείς είχαν παιχνίδι με τη Βοσνία.

Ο Μοϊσόφ έπαιξε βασικός στο ματς των Σκοπίων κόντρα στην Ιταλία όπου η ομάδα του έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά έχασε στις καθυστερήσεις. Ο Τρισκόφσκι έμεινε ξανά στον πάγκο. Ο Μπόλιεβιτς δεν αγωνίσθηκε στην άνετη νίκη του Μαυροβουνίου με 5-0 κόντρα στο Καζακστάν. Σήμερα το Μαυροβούνιο θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τη Δανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ