aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑναμένοντας τα μέτρα χαλάρωσης για να αρχίσουν προπονήσεις

Αναμένοντας τα μέτρα χαλάρωσης για να αρχίσουν προπονήσεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα μέτρα χαλάρωσης που προτίθεται να αποφασίσει η Κυβέρνηση, αναμένουν ΚΟΠ και σωματεία. Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα και προέδρους σωματείων, συζητήθηκαν εκ νέου σενάρια επανέναρξης του πρωταθλήματος.

ΚΟΠ και σωματεία θα αναμένουν τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και εάν θα συμπεριλάβει στα μέτρα χαλάρωσης και το ποδόσφαιρο, την άθληση σε ανοιχτούς χώρους.

Αναλόγως, θα αποφασιστεί πότε και με ποιον τρόπο οι ομάδες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Το μήνυμα από την τηλεδιάσκεψη είναι ότι, πρόθεση όλων είναι όπως επαναρχίσει και ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Τα μειωμένα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα, αποτελούν ελπίδα για επάνοδο στην αγωνιστική δράση το συντομότερο. Έγινε και ενημέρωση για τα οικονομικά και το πλήγμα που έχουν δεχθεί τα σωματεία, ζήτημα που θα απασχολήσει εκτενέστερα το προσεχές διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ