aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΆλλος Ιραόλα τότε, άλλος σήμερα…

Άλλος Ιραόλα τότε, άλλος σήμερα…

Ο Άντονι Ιραόλα υποψήφιος να αναλάβει τη Λιντς λοιπόν! Απόρροια της πορείας του σε Μιράντες και Ράγιο Βαγιεκάνο. Και σύμφωνα με του Άγγλους είπε «όχι»! Θα θυμάστε ότι έκανε το προπονητικό ντεμπούτο του στην ΑΕΚ, αποχωρώντας μετά από εφτά μήνες (1/6/2018 – 14/1/2019).

Πολλοί μπορούν να πουν ότι βιάστηκε τότε η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη να τον διώξει. Ωστόσο, θα ήταν συμπέρασμα εκ του ασφαλούς. Η καλή δουλειά του Βάσκου προπονητή φαινόταν βεβαίως από την αρχή, με έπαθλο την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ΑΕΚ πλήρωσε όμως το μεγάλο ρίσκο κάθε ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει με πρωτάρη προπονητή. Όταν άρχισε η κάθοδος το Φθινόπωρο του 2018, ο άπειρος – τότε – Ιραόλα δεν μπόρεσε ποτέ να τη συνεφέρει. Από τον Δεκέμβριο και μετά ήρθε μόλις μία νίκη σε εννιά ματς έως την απόλυσή του. Αντιθέτως ο διάδοχός του, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, από την έκτη θέση και το πλην 15 την τερμάτισε δεύτερη και στο πλην οκτώ.

Σήμερα ο Ιραόλα, πέντε χρόνια μετά, έχει πολύ πιο πλούσιες παραστάσεις από πάγκους και αποδυτήρια. Και φυσικά επί της παρούσης, κάνοντας κρότο στη Λα Λίγκα και με τις Σειρήνες της Πρέμιερς Λιγκ να ηχούν, δεν γυρίζει να δει ομάδα μας…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ