aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑυτά προέκυψαν από τη συνάντηση ΚΟΑ και φιλάθλων για την κάρτα οπαδού

Αυτά προέκυψαν από τη συνάντηση ΚΟΑ και φιλάθλων για την κάρτα οπαδού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/10) η συνάντηση του ΚΟΑ με αντιπροσωπεία του κινήματος «όχι στην κάρτα οπαδού». Φίλαθλοι από τα οργανωμένα σύνολα όλων των ομάδων, εκτός από αυτό του ΑΠΟΕΛ, συζήτησαν για την κάρτα φιλάθλου, καθώς η θέση τους είναι ενάντια στην εφαρμογή αυτού του μέτρου.

Όπως προκύπτει από επίσημες τοποθετήσεις, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τις δύο πλευρές να έχουν δημιουργήσει ήδη γέφυρες επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων. Αυτό που προέκυψε από τη σημερινή συζήτηση είναι πως το εν λόγω μέτρο θεωρείται εξαιρετικά απομακρυσμένο να καταργηθεί, ενώ οι οπαδοί των ομάδων αναμένεται πως θα αποστείλουν τις δικές τους εισηγήσεις ώστε να καταπολεμηθεί η βία στον αθλητισμό.

Τέλος, με το πέρας της τρέχουσας σεζόν θα γίνει αξιολόγηση από τον ΚΟΑ ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να αλλάξει ή να βελτιωθεί η το σχετικό μέτρο της κάρτας φιλάθλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ