aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ζόρικη αποστολή, με πείσμα στη μάχη

ΑΕΚ: Ζόρικη αποστολή, με πείσμα στη μάχη

Να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση του προηγούμενου αγώνα, ανοίγοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σειρά των έξι εξαιρετικά δύσκολων 90λεπτων στο πρωτάθλημα, είναι ο ξεκάθαρος στόχος της ΑΕΚ. Η σημερινή αποστολή στο ΓΣΠ, εννοείται πως είναι ζόρικη απέναντι στην ανεβασμένη Ομόνοια, ωστόσο στην ομάδα της Λάρνακας δεν τρομάζουν.

Με πίστη στις δυνατότητές τους, θα δώσουν με πείσμα τη μάχη για την τελική επικράτηση, με τον Χοσέ Λουίς Ολτρα να δίνει το σύνθημα: «Να ακολουθήσουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε στα τελευταία παιχνίδια. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε λάθη. Να κρατήσουμε μπάλα, να έχουμε καλά τελειώματα και να είμαστε ενωμένοι. Πρέπει να είμαστε γενναίοι».

Ο Ισπανός προπονητής, μιλώντας στην κάμερα της ομάδας, ανέφερε ότι περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να αγωνιστούν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές τους, να δώσουν το μάξιμουμ στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας σε σπουδαία νίκη.

Οσον αφορά στο ιατρικό δελτίο; «Ο Ανχελ Γκαρσία νιώθει κάποιες ενοχλήσεις και θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασίσουμε εάν και εφόσον μπορεί να παίξει. Δεν ξέρω αν θα είναι στο πάγκο ή θα τον ρισκάρουμε», είπε ο έμπειρος κόουτς των Λαρνακέων. Και συνέχισε: «Αναρρώνει ο Ρικάρντο Γκαλιόλο από το προηγούμενο παιχνίδι. Επιστρέφει ο Πέρε Πονς που ήταν με κάρτες στο προηγούμενο ματς. Εκτός είναι οι μόνιμοι απόντες Κατελάρης, Εγγλέζου, Χένρι, Ναούμ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ