aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τρία ματς από την καλύτερη επίδοσή της

ΑΕΚ: Τρία ματς από την καλύτερη επίδοσή της

Πέρα από τα βαθμολογικά οφέλη της ισοφάρισης στο 86’ σε 2-2 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ διεύρυνε και το αήττητο σερί της στα 13 ματς πρωταθλήματος. Γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να κυνηγήσει την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της.

Ουσιαστικά χρειάζεται άλλα τρία παιχνίδια για να πάρει το αήττητο στα 16, που σημείωσε μεταξύ της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2018-19, με προπονητή τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, έως την 9η του αντίστοιχου της περιόδου 2019-20, με τον Άντονι Ιραόλα στον πάγκο. Στην τρέχουσα σεζόν το σερί άρχισε με το 1-0 εις βάρος του Απόλλωνα στη Λεμεσό, υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού προπονητή Παναγιώτη Γιάννου, και συνεχίστηκε για άλλα 12 παιχνίδια με τον Ραν Μπεν Σιμόν.

Ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Απόλλων, ΑΕΛ και Ανόρθωση, κατά τις οποίες αν δεν ηττηθεί θα φτάσει για δεύτερη φορά στην ιστορία σε αήττητο σερί 16 αγωνιστικών και θα έχει την ευκαιρία να γράψει νέα «ατομική» επίδοση στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ