aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK: Ταπεινά, την τριάρα δεν ξεχνά

AEK: Ταπεινά, την τριάρα δεν ξεχνά

Η ομάδα της Λάρνακας θέλει να μην έχει σχέση η επερχόμενη επίσκεψη του ΑΠΟΕΛ με την προηγούμενη

Η 5η του περασμένου Νοεμβρίου ήταν σημαδιακή για την ΑΕΚ, αναφορικά με την πορεία της στην τρέχουσα σεζόν. Διότι το 0-3 από τον ΑΠΟΕΛ, που αποτελεί ισοφάριση της πιο βαριάς ήττας της στην «Αρένα» μετά το αντίστοιχο από την Ομόνοια (3/1/2021), στην τελική της έκανε καλό.

Ήταν η απαρχή της ανοδικής πορείας της, με το τέλος της συνεργασία της με τον Χοσέ Λουίς Όλτρα και τον ερχομό του Ραν Μπεν Σιμόν. Η συνέχεια γνωστή, με τους Λαρνακείς να καλύπτουν μεγάλη διαφορά από την 8η θέση και το – 10, φτάνοντας στη 2η και το – 1, έχοντας μάλιστα μπροστά τους την ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή. Για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν, μα και για πρώτη από καταβολής β’ φάσης.

Αρκεί να φροντίσουν ώστε η δεύτερη επίσκεψη του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδό τους, να μην έχει καμία σχέση με την πρώτη. Την προσεχή Κυριακή δίνουν παιχνίδι κομβικής σημασίας στην προσπάθειά τους για κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία τους, ευκαιρία που δεν θέλουν να αφήσουν αναξιοποίητη.

Στις τάξεις της ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία για το αποτέλεσμα, που πηγάζει από την πορεία της και τις εμφανίσεις της. Ωστόσο δεν ξεχνούν ότι απέναντί τους θα έχουν τον πρωτοπόρο, ο οποίος μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες του από Άρη (1-2) και Ομόνοια (0-1), δηλώνει αποφασισμένος να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ