aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τα δεδομένα με Σάντσες και Γκιούρτσο ενόψει Ομόνοιας

ΑΕΚ: Τα δεδομένα με Σάντσες και Γκιούρτσο ενόψει Ομόνοιας

Δύο προπονήσεις απέμειναν έως το σημαντικό σαββατιάτικο (9/3) εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με αντίπαλο την Ομόνοια, αλλά ακόμη δεν ξεκαθάρισε η κατάσταση για τους Άνταμ Γκιούρτσο και Φακούντο Σάντσες.

Ο Αργεντινός δεξιός μπακ περιμένει το «πράσινο φως» από τον γιατρό του, σχετικά με την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε. Οι κιτρινοπράσινοι αισιοδοξούν πάντως πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Όσο για τον Ούγγρο εξτρέμ, θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές στην προπόνηση της Πέμπτης (7/3), που αναμένεται να είναι η καθοριστική για το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν λοιπόν θα πρέπει να κάνει λίγη ακόμα υπομονή, για να μάθει αν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των δύο ποδοσφαιριστών.

Στο καλύτερο σενάριο που αμφότεροι δηλώσουν παρόντες και από τη στιγμή που δεν αναφέρονται άλλα προβλήματα από τις τάξεις των Λαρνακέων, είναι ορατό το ενδεχόμενο να παραταχθούν κομπλέ το Σάββατο στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ