aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Συμπληρώνονται ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ

ΑΕΚ: Συμπληρώνονται ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, με δεδομένο άλλωστε πως σε περίπου ένα μήνα ξεκινάει η προετοιμασία. Ο Τσάβι Ρόκα έχει θέσει ως προτεραιότητα της ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών του υφιστάμενου ρόστερ, με τα κομμάτια του παζλ να συμπληρώνονται ένα-ένα.

Χθες ανακοινώθηκε η ανανέωση των συμβολαίων των Μπρούνο Γκάμα και Ανδρέα Παρασκευά, για ένα και δύο χρόνια αντίστοιχα. Τις προηγούμενες ημέρες ανανέωσαν επίσης οι Γιώργος Ναούμ και Άνχελ Γκαρσία. Από εκεί και πέρα, οι κιτρινοπράσινοι είναι στην αναμονή για τις απαντήσεις των Πέρε Πονς και Ράφα Λόπες στις προτάσεις που τους κατατέθηκαν. Για τον πρώτο υπάρχει αισιοδοξία, ενώ για τον δεύτερο οι ενδείξεις δεν είναι θετικές.

Ξεχωριστό είναι το κεφάλαιο που αφορά τον Φράνκο Τόνγκια. Η πρόθεση της ΑΕΚ για διατήρηση του 22χρονου στο ρόστερ είναι δεδομένη, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν από τα «θέλω» του ιδίου και της Οντένσε, στην οποία ανήκει. Επίσης, αρέσει ο Ένζο Καμπρέρα, που κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον Εθνικό Άχνας. Η περίπτωση του αξιολογείται θετικά, όμως το ενδιαφέρον των άλλων ομάδων και απαιτήσεις του Αργεντινού περιπλέκουν την κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ