aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ψήφος εμπιστοσύνης σε Ρόκα και Όλτρα

ΑΕΚ: Ψήφος εμπιστοσύνης σε Ρόκα και Όλτρα

Παρά την προβληματικά εικόνα της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κόσμου, ο Άντρος Καραπατάκης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους Τσάβι Ρόκα και Χοσέ Λουίς Όλτρα. Στην ανοιχτή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα χθες στην «Αρένα» και είχε διάρκεια σχεδόν δύο ωρών, έγιναν ερωτήσεις για διάφορα θέματα που απασχολούν τον κόσμο και δόθηκαν οι απαραίτητες απαντήσεις από πλευράς της διοίκησης, μέσα από εποικοδομητική συζήτηση και διάλογο.

H διοίκηση της ΑΕΚ στηρίζει τους δύο Ισπανούς, ενώ εκφράζεται η αισιοδοξία πως η ομάδα θα ανακάμψει. Οι κιτρινοπράσινοι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν ενωμένοι, και να επιστρέψουν άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών. Αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου, με αντίπαλο τη Δόξα, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Λαρνακείς φιλοδοξούν να προσθέσουν στο σακούλι το πρώτο τους φετινό τρίποντο, ώστε να πάνε με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος και ακολούθως να ολοκληρώσουν τον μετεγγραφικό τους σχεδιασμό. Οι προσθήκες που αναμένεται να πραγματοποιηθούν πιστεύεται πως θα δώσουν την απαραίτητη ποιότητα σε ένα ήδη ποιοτικό ρόστερ, προκειμένου η ομάδα της Λάρνακας να έχει μια επιτυχημένη σεζόν.

Όλες οι υπόλοιπες ειδήσεις για την Κύπρο στο Philenews.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ