aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Προτεραιότητα στη θέση νούμερο «1»

ΑΕΚ: Προτεραιότητα στη θέση νούμερο «1»

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός των κιτρινοπρασίνων… αρχίζει από τον τερματοφύλακα.

Οι ομάδες αρχίζουν από τον τερματοφύλακά τους, λένε • και όχι άδικα. Δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό για την ΑΕΚ. Ε, από τη στιγμή που αποχώρησαν οι Κέναν Πίριτς και Ιάγο Ερέριν, ενόψει των υποχρεώσεών της στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η απόκτηση κίπερ συγκαταλέγεται στα επείγοντα.

Στους κιτρινοπράσινους υπάρχουν ακόμα οι Ιωακείμ Τούμπας και Ανδρέας Παρασκευάς (ανανέωσε για ακόμα δύο χρόνια) για τη θέση του «άσου». Ωστόσο θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ η αναπλήρωση του μεγάλου κενού, που αφήνει η αποχώρηση του Πίριτς. Γι’ αυτό και ο Τσάβι Ρόκα έθεσε ως προτεραιότητά του τη συμφωνία με τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Βόσνιου. Αν τον εντοπίσει και δώσει τα χέρια μαζί του εγκαίρως, θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή.

Κακά τα ψέματα. Την τελευταία διετία είχαν βρει την ησυχία τους οι Λαρνακείς με τον Πίριτς κάτω από τα δοκάρια. Μάλιστα ο τερματισμός της συνεργασίας των δύο πλευρών ξάφνιασε κάπως, καθώς ήταν δεδομένη η πρόθεση της ΑΕΚ να τον κρατήσει. Ωστόσο ήταν επιθυμία του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Κάτι που αυτομάτως βάζει τον Ρόκα σε εγρήγορση, καθώς χρειάζεται να αναπληρώσει τον τερματοφύλακα, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στη κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν κατά τα βραβεία της ΚΟΠ. Άλλο ένα μεγάλο στοίχημα λοιπόν, πέραν της αναπλήρωσης του Ιβάν Τρισκόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ