aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: «Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», έφτασε στις οκτώ ανανεώσεις!

ΑΕΚ: «Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», έφτασε στις οκτώ ανανεώσεις!

Ταυτισμένοι με την παροιμία «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», διοίκηση και τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ προχωρούν στον μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό τους. Ήδη έχουν ανακοινώσει την επέκταση των συμβολαίων με τους Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς, Γκιούρτσο και Λέντες, ενώ σήμερα κοινοποιήθηκε πως έχουν βάλει υπογραφή για ανανέωση και οι Νικόλας Εγγλέζου, Ιωακείμ Τούμπας και Χένρι Ανδρέου.

Ιδιαίτερα ο Νικόλας Εγγλέζου, στα 29 του χρόνια έχει κερδίσει τους πάντες με την αγωνιστικότητα και την ποιότητά του, όταν κλήθηκε να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Έδωσε πολλές λύσεις κι η απόφαση του Τσάβι Ρόκα για να παραμείνει στους Λαρνακείς ήταν πολύ εύκολη.

Οι πιο μικροί σε ηλικία, Τούμπας και Ανδρέου που είναι ΑΕΚτζήδες από τα γεννοφάσκια τους, μπορεί να μην πήραν (μεγάλο) χρόνο συμμετοχής στην τρέχουσα περίοδο, αλλά υπολογίζονται κι είναι μονίμως στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ