aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πήρε το μήνυμα και θέλει αντίδραση

ΑΕΚ: Πήρε το μήνυμα και θέλει αντίδραση

Από τη μια η ήττα από τον Απόλλωνα και από την άλλη, η προσεχής αντίπαλός της, ΑΕΛ, που έκοψε βαθμούς από τον ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΚ θέλει να αντιδράσει αύριο στο Στάδιο «Αλφαμέγα», μετά το 1-2 από τους κυανόλευκους, έχοντας πάρει το μήνυμα για τη βελτίωση των γαλαζοκιτρίνων υπό τις οδηγίες του Αλέξη Γαρπόζη.

Άλλωστε το νεόδμητο γήπεδο δεν είναι το πιο φιλικό για τους κιτρινοπράσινους, καθώς πριν από τη νίκη 1-0 επί του Απόλλωνα στον α’ γύρο μετρούσαν τέσσερις ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις. Γι’ αυτό και ο Ραν Μπεν Σιμόν επικεντρώθηκε στην αναπτέρωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας τις δυσκολίες που τους περιμένουν στη Λεμεσό.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του παιχνιδιού, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ανάφερε κατά τις χθεσινές δηλώσεις του: «Θα δούμε την κατάσταση του Φακούντο Σάντσες και του Μπρούνο Γκάμα για να μάθουμε αν θα είναι επιλογές για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Σάντσες είναι άρρωστος, ενώ ο Γκάμα έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια (σ.σ.: λόγω τραυματισμού)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ