aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πιάνει ταβάνι η ανυπομονησία για το όνειρο…

ΑΕΚ: Πιάνει ταβάνι η ανυπομονησία για το όνειρο…

Η αντίστροφη μέτρηση για τον «τελικό» του πρωταθλήματος ακούγεται, πλέον, πολύ πιο δυνατά

Η αντίστροφη μέτρηση για τον «τελικό» του πρωταθλήματος ακούγεται, πλέον, πολύ πιο δυνατά και όσο περνούν οι ώρες η ένταση του ήχου θα μεγαλώνει. Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία κι είναι απόλυτα φυσιολογικό, να πιάσει ταβάνι η ανυπομονησία.

«Θα κριθεί ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Έχουμε τη δυνατότητα να γράψουμε ιστορία μέσα σε ένα ενενηντάλεπτο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων, Κυριάκος Δημητρίου, για να τονίσει ότι η δουλειά εστιάζεται στην προσπάθειά έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη.

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και οπαδοί, ζουν το όνειρό τους, ως προϊόν μιας υπέρβασης, αφού πριν μερικούς μήνες δεν μπορούσαν ούτε να το προβλέψουν. Οι κόποι όχι μόνο της τρέχουσας περιόδου, αλλά και πολλών άλλων προηγουμένως, ιδιαίτερα με τον Άντρο Καραπατάκη στην προεδρία, θα παιχθούν το Σάββατο στο ΓΣΠ. «Έχουμε δώσει και άλλα ντέρμπι με τέτοιες συνθήκες. Έγινε και στα πλέι οφ, έχουμε πετύχει το απόλυτο και εκτός έδρας και αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο», σχολίασε ο Κυριάκος Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ