aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Περνά στο… plan C

ΑΕΚ: Περνά στο… plan C

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή της ΑΕΚ, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Πέμπτης (22:00) με αντίπαλο την Παρτίζαν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στην προσπάθεια της για υπεράσπιση του σκορ του πρώτου αγώνα (2-1), η ομάδα της Λάρνακας θα στερηθεί των υπηρεσιών δύο σημαντικών μονάδων, αφού στη Σερβία ταξίδεψε με… ακραίο πονοκέφαλο.

Συγκεκριμένα, δεν συμπεριλήφθησαν στην αποστολή οι Άνχελ Γκαρσία και Κύπρος Χριστοφόρου. Ο Ισπανός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο Κύπριος ποδοσφαιριστής ασθενεί. Κατά συνέπεια ο Χοσέ Λουίς Όλτρα θα καταφύγει στο… plan C, αναφορικά με το κενό που δημιουργείται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτό θέλει, εκτός απροόπτου, τον Νικόλα Εγγλέζου να παίρνει φανέλα βασικού στα αριστερά, για πρώτη φόρα στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Την αποστολή των κιτρινοπράσινων στο Βελιγράδι ακολούθησαν και μερικές δεκάδες οπαδών, αλλά και ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, όπως συνηθίζει άλλωστε στους εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες. Υπολογίζεται ότι αύριο, στο στάδιο «Παρτιζάνα» θα βρίσκονται περίπου 200 ΑΕΚτζήδες.

Σήμερα, στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η μοναδική προπόνηση της ΑΕΚ επί σερβικού εδάφους, στο στάδιο «Παρτιζάνα», όπου και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν την προπόνηση, στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσει ο Όλτρα, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ