aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΑΕΚ: Πάλεψε, αλλά δεν ήταν αρκετό (pics+video)

ΑΕΚ: Πάλεψε, αλλά δεν ήταν αρκετό (pics+video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Προσπάθησε, ήταν καλύτερη, έφτιαξε πιο πολλές και καλύτερες ευκαιρίες, αλλά η ΑΕΚ δεν μπορέσε να σκοράρει απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, έμεινε στο 0-0 και αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ στο παιχνίδι, το οποίο αν ερχόταν θα άλλαζε εντελώς την εικόνα του αγώνα. Τελικά, οι ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στους γηπεδούχους δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ και ήρθε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός.

Από την άλλη, οι Τσέχοι δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο. Περιορίστηκαν κυρίως στα αμυντικά τους καθήκοντα και χωρίς να φτιάξουν ούτε μία καλή φάση, προστάτεψαν το 3-1 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πάντως, ο κόσμος της ΑΕΚ που γέμισε το γήπεδο έμεινε μέχρι το φινάλε στη θέση του και χειροκρότησε ζεστά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για την προσπάθεια που κατέβαλαν και στα δύο παιχνίδια απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν.

Περίπου 5.500 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στην «Αρένα» για να υποστηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Σε όλα τα καθίσματα του γηπέδου τοποθετήθηκαν μικρές σημαίες, τις οποίες ο κόσμος ανέμιζε με το που μπήκαν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο. Ανακοινώθηκε sold out σε δυτική και ανατολική κερκίδα, ενώ έμειναν μόλις 200 περίπου εισιτήρια που δεν βρήκαν κάτοχο. Οι φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν ωραίο χρώμα από την κερκίδα και προσπάθησαν να εμψυχώσουν τις προσπάθειες των παικτών του Ιδιάκεθ. Πάντως, κύριο θέμα συζήτησης των οπαδών στις κερκίδες ήταν τα απαράδεκτα επεισόδια που έγιναν στην χθεσινή προπόνηση. Από πλευράς Βικτόρια Πλζεν, περίπου 50 ήταν οι οπαδοί της που βρέθηκαν στο γήπεδο για να τη στηρίξουν.


ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Κολίνας, Τρουγιόλς (75′ Μυτίδης), Μουρίγιο, Καταλά, Μοϊσόφ, Τέτε, Λαρένα, Τομάς (66′ Χέφελ), Ακοράν, Τρισκόφσκι (83′ Ρουσιάς), Φλοριάν.

Βικτόρια Πλζεν (Πάβελ Βέρμπα): Χρούσκα, Ρέζνικ, Χούμπνικ, Χέιντα, Λιμπέρσκι, Κόπιτς (57′ Πετρζέλα), Χροσόφσκι, Τσέρμακ, Ζέμαν, Κόλαρ (78′ Ζίβουλιτς), Μπάκος (70′ Ρέζνιτσεκ).

Σκόρερ:

Κίτρινες: Τρουγιόλς / Μπάκος, Χρούσκα, Ζέμαν, Χροσόφσκι, Λιμπέρσκι

Αποβολές:

Γήπεδο: ΑΕΚ Αρένα

Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες Ντίας.

Βοηθοί Διαιτητές: Ρούι Λισίνιο Ταβάρες και Πάουλο Αλεξάντερ Σάντος.

4ος διαιτητής: Ζοάο Πέδρο Σίλβα.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ