aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Παιχνίδι ζωής με 2.200 μεγάλους απόντες

ΑΕΚ: Παιχνίδι ζωής με 2.200 μεγάλους απόντες

Το Σάββατο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα συμβεί κάτι για πρώτη φορά στην ιστορία της ΑΕΚ. Διότι ποτέ στο παρελθόν δεν βρέθηκε σε αναμέτρηση που το αποτέλεσμά της θα μπορούσε να τη στέψει πρωταθλήτρια. Ωστόσο ένα τέτοιο ματς θα κληθεί να το δώσει δίχως 2.200 μεγάλους απόντες.

Το ποσοστό δηλαδή που θα αντιστοιχούσε υπό άλλες συνθήκες στους οπαδούς της. Είναι παιχνίδι ζωής, αλλά όπως τα έφερε η μοίρα, προέκυψε σε εποχή απαγόρευσης της παρουσίας οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας. Έτσι, πέραν των 50 που δικαιούται, η συντριπτική πλειονότητα των φίλων της θα το παρακολουθήσει από τηλεοράσεως.

Από την άποψη ότι πολύς κόσμος που δεν έχανε ματς της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια θα είναι εκτός γηπέδου στο πιο σημαντικό, είναι άδικο. Ποιος πιστός φίλος της ομάδας του δεν θα ήθελε να ζήσει την εμπειρία του ερχόμενου Σαββάτου; Πολύ περισσότερο αν η αποστολή στεφθεί με επιτυχία, με τους κιτρινόμαυρους να επιστρέφουν στη Λάρνακα για πρώτη φορά με το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Ωστόσο θα ισχύσει ό,τι και σε όλα τα άλλα παιχνίδια από την ημέρα που αποφασίστηκε η απαγόρευση και δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να παλέψει σχεδόν μόνη σε ένα γήπεδο-καμίνι και θα κάνει τα πάντα για να ξεπεράσει κάθε δυσκολία, γράφοντας με χρυσά γράμμα στην ιστορία της την 11η Μαΐου 2024.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ