aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πάει με «σβηστήρι» κόντρα στον Άρη

ΑΕΚ: Πάει με «σβηστήρι» κόντρα στον Άρη

Η αποτυχία σβήνεται, ή τουλάχιστον μετριάζεται, όταν δοθεί νωρίς απάντηση με επιτυχία. Γι’ αυτό και η ΑΕΚ ελπίζει ότι, μετά τον αποκλεισμό από τον Απόλλωνα στο κύπελλο την περασμένη Πέμπτη, απόψε θα πάρει το τρίποντο κόντρα στον Άρη (18:00, Primetel 1). Ενδεχόμενο που αφενός θα τη διατηρήσει γερά στη μάχη του τίτλου και αφετέρου δεν θα επιτρέψει να την πιάσει στην τρίτη θέση η Ομόνοια (υποδέχεται απόψε την Ανόρθωση).

Χαρακτηριστικές είναι και οι χθεσινές τοποθετήσεις του Ραν Μπεν Σιμόν για το σημερινό ματς: «Μετά τη μεγάλη απογοήτευση στο κύπελλο (σ.σ.: Απόλλων 1-2) συνεχίζουμε και βλέπουμε μπροστά. Δεν έχει σημασία αν θα δεχτείς χτυπήματα στη ζωή, αλλά πόσο γρήγορα θα επανέλθεις. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε καλύτερο παιχνίδι για να επανέλθουμε. Είμαι σίγουρος ότι απέναντι στον Άρη θα έχουμε τη σωστή ενέργεια και τη σωστή συμπεριφορά».

Αντίπαλος της ομάδας της Λάρνακας θα είναι ο πρωταθλητής της περασμένης σεζόν, ο οποίος έχει μόλις έναν βαθμό περισσότερο και βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Κάτι που αυτομάτως μετατρέπει την αναμέτρηση σε παιχνίδι «έξι βαθμών». Οι δυσκολίες δεδομένες απέναντι ίσως στο πιο αθλητικό σύνολο του πρωταθλήματος, που παίζει καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα το παιχνίδι επαναφοράς.

Αναφορικά με τα αγωνιστικές δεδομένα, ο Βαλεντίν Ρομπέρζ τέθηκε στη διάθεση του Ισραηλινού προπονητή, όπως και ο Άνχελ Γκαρσία. Εκτός πλάνου βρίσκονται οι Φακούντο Σάντσες και Άνταμ Γκιούρτσο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ