aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Οι τρεις εκκρεμότητες και η υποσημείωση για Τόνγκια

ΑΕΚ: Οι τρεις εκκρεμότητες και η υποσημείωση για Τόνγκια

Τρεις είναι οι εκκρεμότητες που απέμειναν αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού της λήξασας σεζόν για την ΑΕΚ. Για τις δύο εξ αυτών επικρατεί αισιοδοξία, ενώ η τρίτη χαρακτηρίζεται πιο δύσκολη.

«Ανακοινώσαμε τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν, μετά ανακοινώσαμε τον νέο προπονητή (σ.σ.: Χουάν Φεράντο) που περιμένουμε να έρθει αρχές Ιουνίου για να τον παρουσιάσουμε. Μετά είχαμε ανανεώσεις με παίκτες που κρατήσαμε, τους Ναούμ, Γκαρσία και Γκάμα, όπως και τον Ανδρέα Παρασκευά, ο οποίος άφησε πίσω του τον τραυματισμό που είχε και ελπίζουμε να είναι υγιής. Μένουν ανοιχτά τα κεφάλαια με τους Πονς και Λόπες, όπως και του Τόνγκια που είναι διαφορετικά τα δεδομένα», δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναφορικά με τους Πονς και Λόπες λοιπόν, οι κιτρινοπράσινοι παρουσιάζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα εξασφαλίσουν θετική απάντηση και θα τους κρατήσουν στο ΑΕΚ Αρένα. Ο Ισπανός μέσος δεν έχει βρει ακόμη ομάδα στην Α’ Κατηγορία της πατρίδα τους, κάτι που γέρνει τη ζυγαριά υπέρ της παραμονής τους. Όσο για τον Πορτογάλο, προς το παρόν δεν έχει βρει καλύτερη προσφορά από την αντίστοιχη των Λαρνακέων.

Από εκεί και πέρα, για τον Τόνγκια θα εξαρτηθεί από τις επαφές με την Οντένσε, από την οποίαν αγωνιζόταν δανεικός κατά την απερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ