aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Οι επιστροφές, ο Γιάκολις και οι «αμφίβολοι»

ΑΕΚ: Οι επιστροφές, ο Γιάκολις και οι «αμφίβολοι»

Στις προπονήσεις με την προσοχή εξ ολοκλήρου στραμμένη στο ντέρμπι του Σαββάτου, με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά το διήμερο ρεπό που τους παραχωρήθηκε το Σαββατοκύριακο.

Η άνετη νίκη (2-0) επί του Ολυμπιακού διατήρησε τους κιτρινοπράσινους μόνους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για τέταρτη διαδοχική εβδομάδα, και εκεί φιλοδοξούν να παραμείνουν.

Δεδομένα η αναμέτρηση απέναντι στους γαλαζοκίτρινους έχει υψηλό βαθμός δυσκολίας, όμως με «όπλο» την «Αρένα», την καλή ψυχολογία και την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι Λαρνακείς αισιοδοξούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Ραφαήλ Μάμας και Άνχελ Γκαρσία εξέτισαν την ποινή τους και υπολογίζονται επίσης, ενώ και ο Μαρίν Γιάκολις, του οποίου το πιστοποιητικό ζητήθηκε από τη γαλλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και εναπόκειται στον Ισπανό τεχνικό αν θα τον χρησιμοποιήσει. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ιβάν Τρισκόφσκι, Ράφα Λόπες και Κύπρου Χριστόφορου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ