aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Οι €20.000 μηνιαίως του Μπεν Σιμόν, η πλοκή και το φινάλε

ΑΕΚ: Οι €20.000 μηνιαίως του Μπεν Σιμόν, η πλοκή και το φινάλε

Η ειδοποιός διαφορά που επιζητούν η ομάδα της Λάρνακας και ο Ισραηλινός σε σχέση με το 2013

Ίδια πλοκή σε επανάληψη με τον Ραν Μπεν Σιμόν στις δύο θητείες του στην ΑΕΚ, το 2013 και το 2024: Δημιούργησε τις ιδανικές προϋποθέσεις για παραμονή του στη Λάρνακα, αλλά πήρε εν τέλει την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του. Τότε για τη Χάποελ Τελ Αβίβ, τώρα για την Εθνική Ισραήλ.

Ο 53χρονος προπονητής δεν μπορούσε να αρνηθεί στην πρόταση του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας, Σίνο Ζόερτζ. Όχι μόνο για τις €20.000 μηνιαίως (κάτι λιγότερα από όσα έπαιρνε στην Εθνική Κύπρου) ή το μπόνους των €250.000 σε περίπτωση πρόκρισης. Μα και επειδή, όπως γράφουν οι συμπατριώτες του, «ήθελε σαν τρελός την πρόκληση να οδηγήσει το Ισραήλ στις επιτυχίες».

Σε αυτή την ιστορία εκείνο που πλέον ενδιαφέρει την ΑΕΚ, είναι τουλάχιστον να αλλάξει το φινάλε, καθώς το 2013 χάθηκε η Ευρώπη την τελευταία αγωνιστική. Φέτος ο Μπεν Σιμόν έχει την ευκαιρία να επιστρέψει θριαμβευτής στον Ισραήλ. Αρκεί να οδηγήσει τους κιτρινοπράσινους στον πολυπόθητο πρώτο πρωταθληματικό τίτλο στην ιστορία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ