aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Οι δοκιμές του Καταλά «δείχνουν» αλλαγές

ΑΕΚ: Οι δοκιμές του Καταλά «δείχνουν» αλλαγές

Ο Νταβίδ Καταλά ολοκλήρωσε με χθεσινή προετοιμασία, δίνοντας συγκεκριμένες εντολές στους ποδοσφαιριστές του για το πώς θέλει να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο. Βάσει των δοκιμών, αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην Αλκή. Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Ιωακείμ Τούμπας αντί του Κρίστιαν Ζόελ, ο οποίος άφησε πάντως θετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του.

Το δίδυμο στην καρδιά της άμυνας θα συνθέσουν οι Νέναντ Τόμοβιτς και Χρεβόγιε Μιλίτσεβιτς, με τους Τάντι και Ρομπέρτο Ροσάλες να κινούνται στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή θα ξανασμίξουν οι Λουΐς Γκουστάβο και Ραφαήλ Μάμας, στις πτέρυγες έχουν το προβάδισμα οι Ακοράν Ρέγιες, Άνταμ Γκιούρτσο και στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφουν οι Ιβάν Τρισκόφσκι και Ματ Ντάρμπισαϊαρ.

Εκτός επιλογών για το σημερινό παιχνίδι είναι ο Μικέλ Γκονθάλεθ και οι μόνιμοι απόντες το τελευταίο διάστημα Ρουβέν Μαρτίνεθ, Ανχελ Γκαρσία και Τιάγκο Φερέιρα. Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα θα είναι διαθέσιμος ο Χαβιέρ Εσπινόσα και εάν ο προπονητής κρίνει απαραίτητα τη συμμετοχή του, εννοείται πως θα ρίξει στη μάχη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ