aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ο Ολατούνζι άνοιξε λογαριασμό

ΑΕΚ: Ο Ολατούνζι άνοιξε λογαριασμό

Με γκολ του Βίκτορ Ολατούνζι (50’), η ΑΕΚ νίκησε τη Δόξα με 1-0 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Αρένα». Ο 21χρονος Νιγηριανός επιθετικός άνοιξε λογαριασμό, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ήταν το πρώτο φιλικό και των δύο ομάδων, το οποίο έμοιαζε με ξεμούδιασμα για τους ποδοσφαιριστές μετά τις διπλές και δυνατές προπονήσεις των προηγούμενων ημερών. Την ίδια ώρα όμως, οι Καταλά και Σακκάς είχε την ευκαιρία να εξάγουν τα πρώτα συμπεράσματα για την έως τώρα δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία.

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο. Από την άλλη, η Δόξα παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν αργοπορημένα στις προπονήσεις και δεν θέλησαν να ρισκάρουν συμμετοχή τους.

ΑΕΚ (Α’ ημίχρονο): Μαρτίνεθ, Τάντι, Γκουστάβο, Ρομό, Μικέλ, Αναστασίου, Εγγλέζου, Σιαθάς, Ναούμ, Κωνσταντίνου, Τιάγκο. (Β’ ημίχρονο: Τούμπας, Τρουγιόλς, Χριστοφόρου, Γκαρσία, Φερνάντεθ, Στεφάνου, Σπιρόφσκι, Καλαϊτζής, Μακρής, Ράσπας, Ολατούνζι.

Δόξα: Ορφανίδης, Χριστοφή (56′ Καραμόκο), Πάντιτς (56′ Μιχαηλίδης), Κωμοδίκης, Κοβάσεβιτς (46′ Ασαμόα), Καλλής, Τραϊτσέφσκι (46′ Βασιλείου), Εμπραλίτζε (56′ Σοφοκλέους), Ολιβέιρα, Ντίας (46′ Οικονομίδης), Οκκαρίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ