aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ο καθοριστικός Φραν Σολ

ΑΕΚ: Ο καθοριστικός Φραν Σολ

Άλλοι τρεις βαθμοί στο σακούλι για την ΑΕΚ με καθοριστικό γκολ του Φραν Σολ, ήρθαν την περασμένη Δευτέρα απέναντι στην Ομόνοια (2-1). Ο Ισπανός σέντερ φορ μετρά 13 γκολ και οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Τόσοι είναι και οι πόντοι που πήρε η ομάδα της Λάρνακας, σε ματς που τα τέρματά του είχαν την πιο κρίσιμη σημασία αναφορικά με την έκβασή τους. Συνολικά το 28,8% από τους 45 που μετρούν οι κιτρινοπράσινοι στο πρωτάθλημα.

Ο Σολ πέτυχε τέσσερα γκολ στο 5-5 με τον Εθνικό, πέτυχε το τρίτο στο 3-2 με τον Οθέλλο, τα τρία πρώτα στο 5-0 εις βάρος της Καρμιώτισσας, το μοναδικό του 1-0 με τον Απόλλωνα και το νικητήριο κόντρα στην Ομόνοια. Άλλο ένα σημαντικό τέρμα του επίσης, ήταν η ισοφάριση κόντρα στον Άρη, που άνοιξε τον δρόμο για την ανατροπή σε 2-1.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας στο ΓΣΠ, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Θεωρείται δύσκολο να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Γκάμα, ενώ επιστρέφει στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν ο Σάντσες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ