aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Με πείσμα για ανάκαμψη

ΑΕΚ: Με πείσμα για ανάκαμψη

Αποφασισμένη και πεισμωμένη για άμεση επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών η ΑΕΚ. Οι κιτρινοπράσινοι πάνε σήμερα (19:00, Cytavision1) στη Λεμεσό, όπου θα φιλοξενηθούν από την ΑΕΛ έχοντας ως μοναδικός στόχο το τρίποντο.

Μετά από δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, οι Λαρνακείς θα θελήσουν να αποδράσουν νικητές από το «Αλφαμέγα» για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν (είχε προηγηθεί το 1-0 επί του Απόλλωνα). Έτσι, θα είναι σε θέση να «εκμεταλλευτούν» τις όποιες απώλειες προκύψουν από το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Άρη.

Μιλώντας στο κανάλι της ΑΕΚ, ο Ραν Μπεν Σιμόν έστειλε μήνυμα ανάκαμψης: «Eίναι ένα μεγάλο τεστ χαρακτήρα για εμάς. Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα, να ξεχάσουμε τι συνέβη. Είναι άλλη μια μεγάλη πρόκληση».

Στην προσπάθεια της για επιστροφή στα τρίποντα, η ΑΕΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Φακούντο Σάντσες και Μπρούνο Γκάμα. Και οι δύο πάντως, εκτιμάται πως θα είναι έτοιμοι για το επόμενο ματς κόντρα στην Ανόρθωση.

Εξάλλου, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Γιώργος Ναούμ. Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται επίσης σε επαφές και με τον Ραφαήλ Μάμα για ανανέωση της συνεργασίας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ