aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK: Με οδηγό τη νίκη στο πρωτάθλημα

AEK: Με οδηγό τη νίκη στο πρωτάθλημα

Με οδηγό τον αγώνα πρωταθλήματος πριν από 20 μέρες απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, όπου επέβαλε τον δικό της ρυθμό και έφτασε στη νίκη (2-0), η ΑΕΚ μεταβαίνει στο γειτονικό «Αμμόχωστος» ώστε να καταβάλει άλλη μία φορά την αντίσταση των ερυθρολεύκων, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. 

Ο Χοσέ Λουίς Ολτρα, δεν είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή του προκειμένου να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του όπως ήθελε. Το συγκεκριμένο σκηνικό ωστόσο, κάθε άλλο παρά… άγνωστο είναι για τον Ισπανό κόουτς. Από την αρχή της τρέχουσας σεζόν, βλέπετε, οι Λαρνακείς συνήθισαν να δίνουν το ένα παιχνίδι μετά το άλλο σε σύντομο χρονικό διάστημα και να ανταπεξέρχονται σε ικανοποιητικό βαθμό των δυσκολιών.

Κάτι ανάλογο καλούνται να πράξουν άλλη μια φορά απέναντι σε ένα σύνολο, το οποίο αγωνιζόμενο εντός έδρας παρουσιάζεται ιδιαιτέρως δυνατό και είναι ικανό να κάνει τη ζημιά στον οποιοδήποτε αντίπαλο. Ο Όλτρα, επέστησε την προσοχή των παικτών του και περιμένει ότι θα παρουσιαστούν πολύ πιο αποφασιστικοί σε σχέση με το πρόσφατο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Ανόρθωση (0-0), μένοντας εντός στόχων και στη δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση.

Εκτός επιλογών του προπονητή της ΑΕΚ είναι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν βασικά και αναπόσπαστα στελέχη του αρχικού σχήματος. Ο λόγος για τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό Νέναντ Τόμοβιτς και τον Ισραηλινό ακραίο επιθετικό Ομρι Άλτμαν. Αμφότεροι αισθάνονται μικροενοχλήσεις και ως εκ τούτου, στην ομάδα της Λάρνακας δεν θέλουν να ρισκάρουν τη συμμετοχή τους, παρά το γεγονός πως από χθες είναι καλύτερα. Βλέπετε, ακολουθεί το ζόρικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Τον αγώνα «σφυρίζει» ο Μενέλαος Αντωνίου και στο VAR είναι ο Δημήτρης Σολωμού. Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι Παύλος Γεωργίου και Κυριάκος Σωκράτους. ΑVAR ο Χαράλαμπος Γεωργίου. Εν τω μεταξύ, ο Θεοδόσης Σιαθάς αποτελεί παρελθόν, όπως ενημέρωσε χθες η ομάδα της Λάρνακας.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ