aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Σπρώχνει για τον πρώτο ο Ρόκα

ΑΕΚ: Σπρώχνει για τον πρώτο ο Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης της ΑΕΚ με πρώτιστο στόχο την επιθετική γραμμή. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έθεσε ως προτεραιότητα την απόκτηση εξτρέμ, ενώ κινείται και για σέντερ φορ. Στόχος είναι να κλείσει το συντομότερο κυρίως τον ακραίο επιθετικό, αρκεί ασφαλώς να κρίνει πως είναι ο κατάλληλος.

Ανοιχτό είναι και το θέμα των αποχωρήσεων, με τον Ασάντε να περιμένει πότε θα επιστρέψει στη Δόξα και τον Ολατούντζι να είναι προς δανεισμό στη Σλόβαν Λίμπερετς.

Χθες πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου της Λάρνακας Κυριάκος Δημητρίου, ανέφερε σχετικά: «Δεν έχουμε καταλήξει. Δεν θα κάνουμε μετεγγραφές για χάρη των μετεγγραφών. Θα προχωρήσουμε μόνο αν βρούμε παίκτες που θα μας δώσουν ποιότητα και βάθος. Αυτό δεν έχει συμβεί προς το παρόν. Με το μετεγγραφικό κομμάτι ασχολείται μόνο ένας (σ.σ.: Τσάβι Ρόκα)».

Όσο για τον Ολατούντζι, είπε: «Δεν προκύπτει από κάπου ότι έχει κλείσει η μετεγγραφή του κι ότι το παιχνίδι με την Ανόρθωση ήταν το τελευταίο του. Αν προκύψει κάτι χειροπιαστό θα το αναφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ