aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Με αξιοθαύμαστη συνέπεια

ΑΕΚ: Με αξιοθαύμαστη συνέπεια

Αν μη τι άλλο η ΑΕΚ επιδεικνύει μια αξιοθαύμαστη συνέπεια. Με πέντε σερί νίκες κέρδισε σκαλοπάτια στη βαθμολογία και χαροποίησε αφάνταστα τους οπαδούς της. Όταν ο ίδιος ο Χοσέ Λουίς Όλτρα δηλώνει ότι «η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο», πάει να πει ότι έχει μπει το νερό στ’ αυλάκι. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τη μοναδική κυπριακή ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη.

Με την ολοκλήρωση τού α’ γύρου οι Λαρνακείς έφτασαν τους 28 βαθμούς. Θα μπορούσαν να έχουν και περισσότερους, αλλά και λιγότερους. Το σίγουρο είναι ότι έχουν μια σταθερότητα στο πλάνο τους που συνήθως επιβραβεύεται. Όπως στα τελευταία πέντε ματς, στα οποία καρπώθηκαν 15 βαθμούς και δέχθηκαν μόνο ένα τέρμα (από τον Ακρίτα).

Κατά διαβολική σύμπτωση και στην περσινή σεζόν, μετά από 13 αγώνες είχαν ακριβώς την ίδια συγκομιδή, 28 βαθμούς. Για να βρούμε καλύτερη στις πρώτες 13 αγωνιστικές, πρέπει να πάμε στη σεζόν 2017-18, όταν ήταν πρωτοπόρος με 29 βαθμούς. Τότε με Καταλά, Μουρίγιο, Λαμπάν, Τομάς, Τρισκόφσκι, Τολεμές, Τέτε και αφεντικό τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Το σημερινό αφεντικό της ΑΕΚ, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. «Είχαμε σωστή νοοτροπία και είμαι χαρούμενος γιατί όλοι οι παίκτες είναι στο σωστό δρόμο, παλεύουν, κάνουν ό,τι πρέπει στο γήπεδο και κερδίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να συνεχίσουν. Όταν προχθές ρωτήθηκε αν θα γίνουν μετεγγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο, δεν έδειξε να καίγεται και παρέπεμψε στον καθ’ ύλην αρμόδιο, Τσάβι Ρόκα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ