aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Και τώρα προσπαθεί να δέσει το παζλ

ΑΕΚ: Και τώρα προσπαθεί να δέσει το παζλ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίδ Καταλά, έχει πλειάδα ικανών ποδοσφαιριστών στη διάθεσή του ώστε να οδηγήσει την ομάδα προς την πολυπόθητη Ιθάκη. Μετά το μετεγγραφικό ντεμαράζ των δύο τελευταίων εβδομάδων, στις προπονήσεις των Λαρνακέων έχουν μαζευτεί αρκετοί παίκτες, με τον συναγωνισμό για μία θέση στην ενδεκάδα αυτομάτως να αυξάνεται. Κάτι που πιστεύουν στην ΑΕΚ ότι θα βοηθήσει όλους ανεξαιρέτως για να ανεβάσουν κατακόρυφα ρυθμό και να αποδώσουν σύμφωνα με τις προσδοκίες.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Καταλά είναι να βρει την απαιτούμενη χημεία. Δηλαδή, να «παντρέψει» αρμονικά όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές και να αποτυπωθεί εντός των τεσσάρων άσπρων γραμμών εκείνο το αγωνιστικό πρόσωπο που θα είναι ικανό να σπρώξει την ΑΕΚ προς την ευόδωση των στόχων της. Δεν αντιλέγει κανείς πως απαιτείται χρόνος ώστε να «δέσει» το σύνολο. Οι Λαρνακείς ωστόσο προσδοκούν ότι αυτό θα γίνει με ομαλό τρόπο. Εν ολίγοις, η ομάδα θα φτάνει στο ζητούμενο σε κάθε παιχνίδι και όσο περνά ο καιρός να διαπιστώνουν εξέλιξη.

Ο 41χρονος προπονητής θα αρχίσει από σήμερα να καταστρώνει το πλάνο του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ξέρει πως το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών είναι ιδιαίτερα ζόρικο, αλλά με νίκες σε τέτοια παιχνίδια το κέρδος είναι διπλό. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Απόλλωνα και επικίνδυνη έξοδος στην Πάφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ