aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Η μεγαλύτερη έγνοια του Καταλά

ΑΕΚ: Η μεγαλύτερη έγνοια του Καταλά

Η αλήθεια είναι πως η μεγαλύτερη έγνοια του Νταβίδ Καταλά είναι το πώς θα καλύψει το κενό ενός εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών του. Ο «μαέστρος» στη μεσαία γραμμή Γκουστάβο Λέντες είναι εκτός επιλογών λόγω καρτών, κάτι που θα φέρει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στον Άρη. Ο παρτενέρ του Ραφαήλ Μάμα, λοιπόν, αναμένεται να είναι ένας εκ των Άμπραχαμ Γκονθάλεθ και Χαβιέρ Εσπινόσα.

Από εκεί και πέρα, ο Τιάγκο Φερέιρα έχει επανακτήσει πλήρως τις αγωνιστικές ισορροπίες του και δεν θα προκαλέσει έκπληξη εάν ο προπονητής της Λάρνακας τον συμπεριλάβει για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα. Γενικώς, προκύπτουν ερωτηματικά όσον αφορά στους παίκτες στις πτέρυγες, με τον Άνταμ Γκιούρσκο να διεκδικεί επίσης θέση στην ενδεκάδα.

Εννοείται πως ο Ρομπέρτο Ροσάλες θα είναι στις αρχικές επιλογές του προπονητή της ΑΕΚ, παρά την κούραση που κουβαλά από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Βενεζουέλας. Διαθέσιμος είναι και ο Άνχελ Γκαρσία, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, την ίδια ώρα που ο Γιώργος Ναούμ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και είναι πολύ πιθανόν να μείνει εκτός αποστολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ