aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Η αντικατάσταση του… αναντικατάστατου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

ΑΕΚ: Η αντικατάσταση του… αναντικατάστατου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Αν ρωτούσε κάποιον τον Νταβίδ Καταλά ποιον ποδοσφαιριστή δεν θα ήθελε με τίποτα να στερηθεί στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, πέραν από τον Ιβάν Τρισκόφσκι, η απάντηση με ονοματεπώνυμο δεν θα ήταν δύσκολη: Γκουστάβο Λέντες.

Τουλάχιστον αυτό «λένε» οι επιλογές του προπονητή της ΑΕΚ. Διότι ο Πορτογάλος ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των Λαρνακέων που δεν βγήκε λεπτό από τα ματς πρωταθλήματος, έως την αποβολή του στο 30’ του παιχνιδιού με τον Άρη.

Έτσι η μεσαία γραμμή των κιτρινοπρασίνων θα δοκιμαστεί απέναντι σε δυνατό αντίπαλο και η απουσία του… αναντικατάστατου κεντρώου θα πρέπει να αναπληρωθεί καταλλήλως. Τη θέση του διεκδικεί ο Άμπραχαν Γκονσάλες, δίχως να αποκλείεται μετάθεση του Χαβιέρ Εσπινόσα από τα άκρα, κάτι που θα επαναφέρει τον Άνταμ Γκιούρσκο στην ενδεκάδα.

Βεβαίως, έως τις 22 Νοεμβρίου που είναι ορισμένο το ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα» μεσολαβούν 13 ημέρες. Επομένως, υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνει τις δοκιμές του και να κατασταλάξει ο Καταλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ