aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έβγαλε την υποχρέωση με… τρύπια άμυνα

ΑΕΚ: Έβγαλε την υποχρέωση με… τρύπια άμυνα

Επικράτησε με 3-2 του ΠΟ Αχυρώνας/Ονήσιλος στην «Αρένα», εξασφάλισε χθες βράδυ την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Coca-Cola, ωστόσο η εμφάνιση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ικανοποίησε.

Διάστημα, κατά το οποίο είχε… θέματα η μεσοαμυντική λειτουργία και μοιραία, δέχθηκε δύο γκολ (Θωμά 53′, Καϊσερλίδης 90’+1). Ο Τρισκόφσκι με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (7΄), ο Λόπες άνοιξε λογαριασμό στην τρέχουσα σεζόν με κεφαλιά (10΄) και το τρίτο γκολ των Λαρνακέων σημείωσε με εκτέλεση φάουλ ο Γκιούρτσο (58΄).

Το παιχνίδι, αποτέλεσε ιδανική ευκαιρία για τον Ολτρα ώστε να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες που δεν αποτέλεσαν πρώτες επιλογές κατά τους προηγούμενους μήνες, αντλώντας συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Για να αντιληφθείτε, μόνο ο Σάντσες διατηρήθηκε στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Ομόνοια, την ίδια ώρα που καταγράφηκε η συμμετοχή δύο νεαρών. Του 18χρονου αμυντικού Ανδρέα Καψή που έπαιξε όλο το 90λεπτο και του επίσης 18χρονου μέσου Ανδρέα Λαού που μπήκε ως αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ