aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έβγαλε τα μάτια της και πάει με μειονέκτημα στον «τελικό»

ΑΕΚ: Έβγαλε τα μάτια της και πάει με μειονέκτημα στον «τελικό»

Η ΑΕΚ έδειχνε να κρατάει στα χέρια της τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ανόρθωση, αλλά αποδείχθηκε ιδανική αυτόχειρας στο φινάλε δεχόμενη την ισοφάριση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι κιτρινοπράσινοι έβαλαν τα χεράκια τους κι έβγαλαν τα ματάκια τους. Το παιχνίδι άρχισε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις γι’ αυτούς, με τον Λόπες στο 15’ να τους δίνει το προβάδισμα. Στη συνέχεια όμως, αν και κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, σπατάλησαν όσες ευκαιρίες τους παρουσιάστηκαν. Και τιμωρήθηκαν γι’ αυτό από την προσφυγική ομάδα, η οποία πήγε στην «Αρένα» λαβωμένη και παρατάχθηκε με ενδεκάδα ανάγκης.

Συνεπώς, οι Λαρνακείς θα πάνε με μειονέκτημα στο ΓΣΠ στις 11 Μαΐου για να αντιμετωπίσουν τον ΑΠΟΕΛ σε «τελικό» τίτλου, καθώς πλέον, χρειάζονται μόνο νίκη, ώστε να κατακτήσουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Πάντως, ο Ραν Μπεν Σιμόν παρουσιάστηκε αποφασισμένος και σίγουρος, μετά την ισοπαλία, πως η ΑΕΚ είναι αυτή που στο τέλος θα πανηγυρίσει: «Αυτό που υπόσχομαι και ότι αυτό που πιστεύω ότι θα συμβεί είναι ότι στις 11 Μαΐου θα έρθουμε στην Αρένα, για να γιορτάσουμε τον τίτλο. Το πιστεύω μέσα από την καρδιά μου».

Από εκεί και πέρα, αγωνία προκύπτει στο στρατόπεδο των κιτρινοπράσινων όσον αφορά την κατάσταση των Ράφα Λόπες και Ιμάντ Φαράζ. Οι δύο τους αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση και οι σοβαρότητα της ζημιάς θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες, όταν και θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ