aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έβγαλε αντίδραση και περιμένει «δώρο»

ΑΕΚ: Έβγαλε αντίδραση και περιμένει «δώρο»

Καθάρισε νωρίς η ΑΕΚ το παιχνίδι της απέναντι στην Πάφος FC , το οποίο κέρδισε με 3-0, στην «Αρένα», για να επιστρέψει έτσι στο -1 από την κορυφή.

Οι κιτρινοπράσινοι μπήκαν δυνατά στο ματς, κατάφεραν στο 7’ να πάρουν κεφάλι στο σκορ (αυτογκόλ Κβίντα), ενώ με τους Σολ (18’) και Πονς (25’) κλείδωσαν το τρίποντο. Στη συνέχεια, κατέβασαν ρυθμό και παρά το γεγονός πως δέχτηκαν πίεση (ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο), διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους.

Όπως συνηθίζουν, οι Λαρνακείς έβγαλαν την αντίδραση που ήθελαν, μετά την ήττα (1-2) από τον ΑΠΟΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική. Μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια στην αναμέτρηση, αποφασισμένοι για «απαντήσεις» και τα κατάφεραν.

Έτσι μείωσαν ξανά σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση και περιμένουν «δώρο» από την Ανόρθωση, η οποία φιλοξενείται από τους γαλαζοκίτρινους στη Λευκωσία. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος άλλωστε, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα δικά τους πόδια, αφού προϋποθέτει και απώλειες βαθμών από τους πρωτοπόρους…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ